مقالات

سدیم ساخارین چیست؟ سوالات رایج

سدیم ساخارین چیست؟ سوالات رایج

سدیم ساخارین یک شیرین کننده مصنوعی می باشد که در حدود 500 برابر شیرین تر از شکر است و به عنوان یک شیرین کننده و تثبیت کننده غیر مغذی در انواع غذاها و نوشیدنی های رایج استفاده می شود.

سدیم اسید پیرو فسفات چیست؟ سوالات رایج

سدیم اسید پیرو فسفات چیست؟ سوالات رایج

سدیم اسید پیروفسفات پودری بی بو و تلخ است که اغلب به عنوان یک عامل جداکننده، بافر کننده و عامل افزایش دهنده در غذاهای پخته شده، پنیر و فرآورده های گوشتی استفاده می شود.

سوربات پتاسیم چیست؟ سوالات رایج

سوربات پتاسیم چیست؟ سوالات رایج

اگرچه سوربات پتاسیم در درجه اول به عنوان نگهدارنده مواد غذایی استفاده می شود، اما در طیف گسترده ای از کاربردها همچون محصولات مراقبت شخصی نیز بکار گرفته شده و موثر است.

مونو دی گلیسیرید چیست؟ سوالات رایج

مونو دی گلیسیرید چیست؟ سوالات رایج

مونو دی گلیسریدها، امولسیفایرهایی هستند که به طور گسترده در صنایع غذایی و دارویی استفاده می شود و برای ماندگاری طولانی‌تر و بهبود ساختار مواد استفاده می گردد.

مالتودکسترین چیست؟ سوالات رایج

مالتودکسترین چیست؟ سوالات رایج

مالتودکسترین یک کربوهیدرات است که از نشاسته‌های طبیعی مانند ذرت، برنج، سیب زمینی یا نشاسته گندم بدست آمده و برای بهبود بافت، طعم و ماندگاری بسیاری از غذاهای فرآوری شده استفاده می شود.

لسیتین چیست؟ سوالات رایج

لسیتین چیست؟ سوالات رایج

لسیتین ماده ای است که به طور طبیعی در بافت های بدن یافت شده و کاربردهای غذایی و پزشکی زیادی دارد. لسیتین به عنوان یک امولسیفایر از مخلوط شدن چربی ها و روغن ها با مواد دیگر جلوگیری می کند.

گوارگام چیست؟ سوالات رایج

گوارگام چیست؟ سوالات رایج

گوارگام که در غذاها و نوشیدنی ها به عنوان غلیظ کننده، تثبیت کننده، تعلیق کننده و چسباننده و در صنایع تولیدی، به عنوان ماده اتصال دهنده در قرص ها و به عنوان عامل غلیظ کننده در لوسیون ها و کرم ها نیز استفاده می شود.

دکستروز آبدار چیست؟ سوالات رایج

دکستروز آبدار چیست؟ سوالات رایج

دکستروز آبدار یا مونوهیدرات یکی از دو مشتق دکستروز است که به دلیل طعم بهتر، کیفیت عالی و هزینه مناسب می توان آن را به طور گسترده در قنادی ها، نوشیدنی ها، بیسکویت ها و محصولات نانوایی استفاده کرد.

کربوکسی متیل سلولز چیست؟ سوالات رایج

کربوکسی متیل سلولز چیست؟ سوالات رایج

کربوکسی متیل سلولز (CMC) یکی از امیدوارکننده ترین مشتقات سلولز است که در مواد غذایی، می تواند طعم را بهبود بخشیده، کیفیت محصول را ارتقا داده و عمر نگهداری را طولانی کند.

بی کربنات سدیم چیست؟ سوالات رایج

بی کربنات سدیم چیست؟ سوالات رایج

بی کربنات سدیم یک افزودنی غذایی بوده که به مواد غذایی بافت سبک داده و همچنین یک آنتی اسید است که برای تسکین سوزش سر دل و سوء هاضمه حاصل از اسید استفاده می شود.

آسپارتام چیست؟ سوالات رایج

آسپارتام چیست؟ سوالات رایج

آسپارتام یک شیرین کننده مصنوعی بوده که 200 برابر شیرین تر از شکر است که در بسیاری از مواد غذایی و به عنوان جایگزینی برای ساکارز در بیش از 6000 غذا و نوشیدنی مصرفی در سراسر جهان استفاده می شود.

اسکوربیک اسید چیست؟ سوالات رایج

اسکوربیک اسید چیست؟ سوالات رایج

اسکوربیک اسید یک ویتامین طبیعی محلول در آب (ویتامین C) است. یک ماده ضروری برای بدن انسان که به عنوان یک عامل کاهش دهنده و آنتی اکسیدانی قوی عمل می کند.

بی کربنات آمونیوم چیست؟ سوالات رایج

بی کربنات آمونیوم چیست؟ سوالات رایج

بی کربنات آمونیوم که با عنوان آمونیاک نانوایی، نمک هارتشورن یا آمونیاک خشک نیز شناخته می شود، یک افزودنی غذایی و یک عامل خمیر کننده رایج می باشد.

اسید لاکتیک چیست؟ سوالات رایج

اسید لاکتیک چیست؟ سوالات رایج

اسید لاکتیک یکی از اعضای آلفا هیدروکسی ها می باشد. این ماده به عنوان یک افزودنی غذایی در نقش یک نگهدارنده و به عنوان یک افزودنی دارویی منجر به از بین رفتن سلول های مرده و باقی مانده ها (همچون یک لایه بردار) می شود.

اسید سیتریک آبدار چیست؟ سوالات رایج

اسید سیتریک آبدار چیست؟ سوالات رایج

اسید سیتریک آبدار یک اسید کاربردی و یک نگهدارنده، آنتی اکسیدان و طعم دهنده می باشد که به طور طبیعی در تمام مرکبات مانند لیمو، پرتقال و انواع توت ها یافت می شود.