سدیم ساخارین

 

سدیم ساخارین چیست؟

 

سدیم ساخارین یک شیرین کننده است که حدود 500 برابر شیرین تر از شکر است. برای استفاده به عنوان یک شیرین کننده، سدیم ساخارین طعم کمی تلخ دارد. به طور معمول سدیم ساخارین توصیه می شود همراه با سایر شیرین کننده ها یا تنظیم کننده های اسیدیته استفاده شود که می تواند طعم تلخ را به خوبی پوشش دهد.

ساخارین سدیم به عنوان یک شیرین کننده و تثبیت کننده غیر مغذی در انواع غذاها و نوشیدنی ها استفاده می شود. نانوایی ها از سدیم ساخارین برای شیرین کردن محصولات پخته شده، نان و کلوچه استفاده می کنند. نوشیدنی های رژیمی شیرین شده مصنوعی و نوشابه ها از ساخارین سدیم استفاده می کنند، زیرا به راحتی در آب حل می شود.

 

 

در این مقاله به برخی از پر تکرار ترین سوالات مطرح شده در مورد سدیم ساخارین خواهیم پرداخت :

 

ساخارین چیست و برای چه مواردی استفاده می شود؟

ساخارین یکی از مقرون به صرفه ترین شیرین کننده های کم کالری می باشد که به عنوان یک جایگزین بدون کالری برای شکر در آشپزی و صنایع غذایی محبوب شده است. این ماده همچنین به عنوان یک شیرین کننده در غذاهای فرآوری شده کم کالری مانند آب میوه، آب نبات، مربا، ژله و کلوچه استفاده می شود.

 

چه مقدار سدیم ساخارین در روز بی خطر است؟

مصرف روزانه قابل قبول برای سدیم ساخارین، 5 میلی گرم برای هر کیلوگرم وزن بدن می باشد. شما می توانید وزن خود را در 5 ضرب کنید تا مقدار استاندارد ساخارین بر حسب میلی گرم بدست آورید. بنابراین برای یک فرد 70 کیلوگرمی، مصرف 350 میلی گرم ساخارین در روز در محدوده ایمن خواهد بود.

 

چه مواد غذایی سرشار از ساخارین هستند؟

ساخارین در بسیاری از غذاها و نوشیدنی های فرآوری شده از جمله آدامس، میوه های کنسرو شده، محصولات پخته شده و نوشابه ها یافت می شود.

 

ساخارین در آدامس

 

فواید و عوارض جانبی احتمالی ساخارین چیست؟

ساخارین 200 تا 700 برابر شیرین‌تر از ساکارز (قند سفره) است. این ماده سطح قند خون را افزایش نمی‌دهد و مانند همه شیرین‌کننده‌های غیرمغذی کالری ندارد. با این حال به خصوص در غلظت های بالا، طعمی تلخ یا فلزی گونه دارد.

عوارض احتمالی ساخارین می تواند شامل موارد زیر باشد :

  • سردرد
  • مشکلات تنفسی
  • اسهال
  • مشکلات پوستی

 

آیا سدیم ساخارین برای سلامتی مفید است؟

به نظر می رسد که سدیم ساخارین به طور کلی برای مصرف بی خطر است و جایگزین قابل قبولی برای شکر است. حتی می تواند به کاهش وزن کمک کند، هرچند مقداری اندک باشد. با این حال، هر گونه فواید مرتبط به آن به دلیل مصرف خود شیرین کننده نیست، بلکه به دلیل کاهش یا اجتناب از مصرف قند است.

 

سالم ترین جایگزین شکر چیست؟

سالم‌ترین جایگزین برای شکر، میوه‌های کامل و پس از آن میوه‌های خشک است، زیرا حاوی مواد مغذی و فیبر هستند. در مقایسه با شکر سفره، خوراکی هایی از جمله آب میوه ها، شربت افرا و عسل به دلیل داشتن برخی ویتامین ها و مواد معدنی سالم تر هستند.

 

آیا سدیم ساخارین برای دیابتی ها مناسب است؟

اگر دیابت دارید، می توانید از اکثر جایگزین های قند از جمله ساخارین (Sweet’N Low)، آسپارتام (NutraSweet)  و Acesulfame پتاسیم (Sunett) استفاده کنید.

 

قند یا ساخارین کدام بهتر است؟

هم شکر و هم شیرین کننده های مصنوعی اعتیادآور هستند. اما شیرین کننده های مصنوعی ممکن است باعث گرسنگی، خوردن بیشتر در طول روز و ابتلا به دیابت شوند.

 

قند یا ساخارین

 

نام دیگر سدیم ساخارین چیست؟

نام های دیگر ساخارین شامل ortho-benzoic sulfimide و ortho sulphobenzamide می باشد.

 

چه شیرین کننده هایی در کوکاکولای رژیمی(صفر) وجود دارد؟

کوکاکولای رژیمی را در بطری ها و قوطی ها با مخلوطی از آسپارتام و آسه سولفام پتاسیم (یا Ace-K) شیرین می کنند. آنها در کنار هم طعمی فوق العاده، اما با مقدار شکر صفر و کالری صفر ایجاد می کنند.

 

چه میوه هایی می توانند جایگزین شکر شوند؟

میوه هایی مانند موز، انجیر و خرما می توانند مکمل های بسیار خوبی برای رژیم غذایی کم قند باشند. اگر از طعم موز لذت می برید، با مصرف این میوه از فیبر و پتاسیم بیشتری لذت خواهید برد. انجیر و خرما مواد معدنی مانند کلسیم و آهن را تامین می کنند و کشمش نیز یکی دیگر از جایگزین های خوب قند است.

 

بهترین شیرین کننده برای دیابتی ها چیست؟

 سوکرالوز (اسپلندا)، محبوب ترین جایگزین شکر می باشد. این شیرین کننده برای افراد مبتلا به دیابت نوع 2 عالی است.

 

ساخارین و دیابتی ها

 

سدیم ساخارین طبیعی است یا مصنوعی؟

سدیم ساخارین (سولفیمید بنزوئیک) یک شیرین کننده مصنوعی است که تقریباً 300 تا 400 برابر شیرین تر از ساکارز است. نام ساخارین به معنای طعم شیرین است، اما در واقع مقداری طعم فلزی قوی نیز دارد.

 

آیا دیابتی ها می توانند نوشابه رژیمی بنوشند؟

خیر، نوشابه رژیمی از شیرین کننده های مصنوعی استفاده می کند که باعث افزایش وزن افراد می شود. افزایش وزن به نوبه خود با بدتر شدن دیابت مرتبط است. از این رو سودای صفر برای دیابت مناسب نیست.

 

کدام میوه ها بدون قند هستند؟

میوه‌های بدون قند مختلفی مانند گواوا، پرتقال، گوجه‌فرنگی و انواع توت‌ها وجود دارند که می‌توان آنها را در رژیم غذایی بدون قند مصرف کرد.

 

آیا عسل برای بیماران دیابتی مفید است؟

به طور کلی، جایگزینی عسل به جای شکر در برنامه غذایی دیابتی ها هیچ مزیتی ندارد. هم عسل و هم قند بر سطح قند خون شما تأثیر می گذارند. عسل شیرین تر از برخی انواع شکر می باشد، بنابراین می بایست در برخی از دستور العمل ها از مقدار کمتری عسل برای شیرین کردن استفاده کنید.

 

ضرر عسل برای دیابتی ها

 

آیا ساخارین سطح قند خون را افزایش می دهد؟

اگرچه ساخارین به عنوان یک شیرین کننده «بدون کالری» به بازار عرضه می شود، چندین مطالعه اخیر نشان داده اند که ساخارین در واقع سطح گلوکز خون را افزایش می دهد. تصور می شود که این اثرات به دلیل تغییرات در باکتری های روده است که توسط شیرین کننده ها ایجاد می شود.

 

آیا مصرف ساخارین برای بدن مفید است؟

به نظر می رسد که ساخارین به طور کلی برای مصرف بی خطر است و جایگزین قابل قبولی برای شکر است. حتی می تواند به کاهش وزن کمک کند، هرچند کمی اندک. با این حال، هر گونه فواید مرتبط به آن به دلیل خود شیرین کننده نیست، بلکه به دلیل کاهش یا اجتناب از مصرف قند است.

 

بی خطرترین شیرین کننده های مصنوعی کدامند؟

در حال حاضر شش شیرین کننده مصنوعی برای استفاده در محصولات غذایی تایید شده است: سوکرالوز، آسپارتام، آسه سولفام پتاسیم، ساخارین، نئوتام و آدوانتام. همه آنها با توجه به مطالعاتی که به طور مداوم بر روی آنها انجام شده، ایمن جهت مصرف شناخته شده اند.

 

 

مقالات مشابه :

 

سدیم ساخارین

 

خرید و فروش سدیم ساخارین

گروه بازرگانی اکسیر فرایند پارسینا با تجربه سال ها فعالیت در زمینه فروش مواد اولیه غذایی، فروش افزودنی های غذایی، فروش مواد اولیه دارویی و همچنین فروش مواد اولیه شیرینی و شکلات، سدیم ساخارین را با قیمتی بسیار مناسب و کیفیت عالی در اختیار شما مشتریان گرامی قرار می دهد.

 

قیمت سدیم ساخارین

جهت خرید سدیم ساخارین و همچنین اطلاع از قیمت سدیم ساخارین با ما از طریق صفحه تماس با ما در ارتباط باشید.