بی کربنات آمونیوم چیست؟
همانطور که قبلا هم گفته شد، بی کربنات آمونیوم که با عنوان آمونیاک نانوایی، نمک هارتشورن یا آمونیاک خشک نیز شناخته می شود، یک افزودنی غذایی و یک عامل خمیر کننده رایج است که بدون نیاز به اسید، CO2 را آزاد می کند و برخلاف بیکینگ پودر یا سودا، طعم قلیایی از خود باقی نمی گذارد.
این ترکیب غیر آلی در پخت کوکی های ترد، کراکر و شیرینی های پف دار خامه ای بکار گرفته می شود. بی کربنات آمونیوم (Ammonium bicarbonate) به عنوان یک ماده شیمیایی طبیعی، بوی آمونیاک ضعیفی دارد، زیرا به آرامی به آمونیاک، دی اکسید کربن و آب تجزیه می شود. به عنوان یک ماده فعال آفت کش، به عنوان یک جاذب تغذیه برای حشرات عمل می کند.
– قیمت فروش و خرید بی کربنات آمونیوم
سوالات رایج درباره بی کربنات آمونیوم
در این مقاله به برخی از پر تکرار ترین سوالات مطرح شده در مورد بی کربنات آمونیوم خواهیم پرداخت :
آیا بی کربنات آمونیوم همان جوش شیرین است؟
بی کربنات آمونیوم، NH4HCO3، یک عامل خمیر کننده رایج است که بدون نیاز به اسید، CO2 را آزاد می کند. برخلاف بیکینگ پودر یا سودا، طعم قلیایی، که مشخصه نوشابه یا بکینگ پودر هستند را باقی نمی گذارد.
نام رایج بی کربنات آمونیوم چیست؟
نامهای دیگر آن شامل بی کربنات آمونیاک، آمونیوم هیدروژن کربنات و هارتشورن (hartshorn) می باشد.
PH بی کربنات آمونیوم چقدر است؟
بی کربنات آمونیوم 50 میلی مولار دارای pH 7.8 می باشد.
آیا بی کربنات آمونیوم برای سلامتی مفید است؟
هیچ خطری برای انسان از استفاده استاندارد بی کربنات آمونیوم به عنوان یک ماده فعال آفت کش انتظار نمی رود. این ماده به عنوان یک افزودنی غذایی توسط سازمان غذا و دارو (FDA) و به عنوان یک ماده آفت کش بی اثر توسط EPA تایید شده است.
آیا بی کربنات آمونیوم منقضی می شود؟
از آنجایی که بی کربنات آمونیوم یا همان آمونیاک بیکر در هنگام قرار گرفتن در معرض هوا تمایل به تبخیر دارد، باید آن را در شیشه ای با پوشش محکم نگهداری کرد. لذا خراب نمی شود، اما اگر به درستی ذخیره نشود، “ناپدید” می شود.
چگونه بی کربنات آمونیوم را در خانه درست کنیم؟
بی کربنات آمونیوم از واکنش سولفات آمونیوم، کلرید آمونیوم و کربنات کلسیم در یک کوره ساخته می شود. بی کربنات آمونیوم برای تجزیه هر بی کربنات در معرض هوا قرار می گیرد و سپس فروخته می شود. همچنین می توان از واکنش دی اکسید کربن با آمونیاک ساخته شود.
آیا پخت آمونیاک مضر است؟
بی کربنات آمونیوم یک پودر کریستالی سفید با بوی ضعیف آمونیاک است. این ماده عمدتا به عنوان عامل کف کننده در محصولات پخته شده مانند نان، کلوچه و کیک استفاده می شود. اگرچه بی خطر در نظر گرفته می شود، برخی متقاعد شده اند که ممکن است برخی اثرات بر سلامتی داشته باشد.
آیا می توانید بی کربنات آمونیوم را جایگزین جوش شیرین کنید؟
اصطلاح بی کربنات آمونیوم در واقع یک اصطلاح قدیمی است که در حال حاضر بیشتر به آن اشاره می شود و در دستور العمل ها با ماده ای به نام بیکینگ پودر یا جوش شیرین جایگزین می شود.
تفاوت بیکینگ پودر و جوش شیرین چیست؟
جوش شیرین 100 درصد بی کربنات سدیم است، یک ترکیب نمک قلیایی که در صورت مخلوط شدن با اسید، گاز دی اکسید کربن ایجاد می کند. از طرف دیگر، بکینگ پودر مخلوطی از بی کربنات سدیم و اسیدی مانند کرم تارتار است که برای فعال شدن به رطوبت و حرارت نیاز دارد.
کاربردهای اصلی آمونیاک چیست؟
حدود 80 درصد آمونیاک تولید شده توسط صنعت در کشاورزی به عنوان کود مورد استفاده قرار می گیرد. آمونیاک همچنین برای تصفیه منابع آب، و در ساخت پلاستیک، مواد منفجره، منسوجات، آفت کش ها، رنگ ها و سایر مواد شیمیایی استفاده می شود.
چه اتفاقی برای بی کربنات آمونیوم در بدن می افتد؟
به طور معمول، این ماده در کبد پردازش می شود و در آنجا به یک ماده زائد دیگر به نام اوره تبدیل می شود. اوره از طریق ادرار از بدن عبور می کند. اگر بدن شما نتواند آمونیوم را پردازش یا از بین ببرد، در جریان خون انباشته می شود.
چرا از بی کربنات آمونیوم در بیسکویت استفاده می شود؟
بی کربنات آمونیوم یک ماده کریستالی و یک عامل خمیر کننده بسیار مفید برای بیسکویت است، زیرا در هنگام گرم شدن کاملاً تجزیه می شود و به گاز دی اکسید کربن، گاز آمونیاک و آب تجزیه می شود و در نتیجه هیچ اثری از آن در بیسکویت پخته باقی نمی ماند.
چه غذاهایی سرشار از آمونیاک هستند؟
• پنیر
• پیازها
• کره بادام زمینی
• مخمر آبجو
• چیپس سیب زمینی
• ژلاتین
• سالامی
• مارگارین
آیا خوردن آمونیاک بی خطر است؟
اگر چه آمونیاک و محصولات آن برای زندگی ضروری است، اما آمونیاک بیش از حد مضر است. بخار آمونیاک در سطوحی بالاتر از آنچه در پاک کننده های معمولی خانگی یافت می شود، برای چشم ها، غشاهای مخاطی و ریه ها تحریک کننده است. مصرف خوراکی آمونیاک می تواند باعث سوختگی در دهان، گلو و معده شود.
چگونه بی کربنات آمونیوم را نگهداری می کنید؟
بی کربنات آمونیوم بهتر است در ظروف در بسته و در مکان های سرد نگهداری شود. برای محدود کردن گاز آمونیاک آزاد شده، میتوانید بیکربنات آمونیوم را در یک کیسه قابل آب بندی نگهداری کنید که آن هم به نوبه خود میتواند در یک ظرف قرار گیرد.
آیا می توانید جوش شیرین و آمونیاک را برای تمیز کردن مخلوط کنید؟
بله این ترکیب به یک مایع پاک کننده همه منظوره تبدیل می شود. نصف فنجان سرکه سفید، 1 فنجان آمونیاک خانگی ساده و یک چهارم فنجان جوش شیرین را با 1 گالن آب گرم مخلوط کنید. در یک بطری اسپری این مواد را ترکیب کنید و مانند یک مایع پاک کننده از آن استفاده کنید.
آیا بی کربنات آمونیوم سمی است؟
کربنات آمونیوم TCC یک نمک کریستالی سفید غیر سمی با فرمول مولکولی (NH4)2CO3 است. همچنین به نام هارتشورن یا آمونیاک نانوایی نیز شناخته می شود. کربنات آمونیوم محلول در آب است و در آب داغ تجزیه می شود.
طعم آمونیاک پخت و پز چگونه است؟
آمونیاک آبدوست است و استفاده از آن در یک ماده مرطوب غلیظ مانند کیک می تواند به این معنی باشد که آثاری از آن باقی می ماند. این شما را مسموم نمی کند، اما طعم غذای شما را تلخ و نامناسب می کند.
آمونیاک پخت و پز از چه چیزی ساخته می شود؟
آمونیاک پخت در اصل از شاخ گوزن زمینی ساخته می شد و به آن هارتشورن می گفتند، اما امروزه به آن آمونیاک نانوایی می گویند. این ماده از تصعید مخلوط سولفات آمونیوم و کربنات کلسیم تهیه می شود و به صورت پودر سفید یا توده ای سفت، سفید یا شفاف به وجود می آید.
چرا از بی کربنات آمونیوم در غذا استفاده می شود؟
ترکیبات آمونیاکی مانند بی کربنات آمونیوم به عنوان مواد خمیر کننده در محصولات پخته شده و به عنوان کنترل کننده اسیدیته در پنیر و گاهی شکلات استفاده می شود.
خرید و فروش بی کربنات آمونیوم
گروه بازرگانی اکسیر فرایند پارسینا با تجربه سال ها فعالیت در زمینه فروش مواد اولیه غذایی، فروش افزودنی های غذایی، فروش مواد اولیه دارویی و همچنین فروش مواد اولیه شیرینی و شکلات، بی کربنات آمونیوم را با قیمتی بسیار مناسب و کیفیت عالی در اختیار شما مشتریان گرامی قرار می دهد.
قیمت بی کربنات آمونیوم
جهت خرید بی کربنات آمونیوم و همچنین اطلاع از قیمت بی کربنات آمونیوم با ما از طریق صفحه تماس با ما در ارتباط باشید.